A1-Websites Services

Geoptimaliseerde noodzakelijke functionaliteiten

Zoekmachine optimalisatie

Professionele zoekmachine optimalisatie is onderdeel van het basispakket. Keywords voor perfecte vindbaarheid op het Internet. Aanmelden van de site – URL – bij actuele zoekmachines en uiteraard Google. Belangrijk is het vaststellen van de juiste Keywords – Zoek – Vind – Woorden.

Professioneel onderhoud

Dagelijks onderhoud is noodzakelijk voor elke website. Pure controle op actualiteit – vindbaarheid – presentatie – communicatie. 24|7 is de website onderdeel van de bedrijfsidentiteit. Professionele verzorging is een aanbeveling.
Wij verzorgen uw HoReCa-site compleet.

Website beveiliging

Vanaf de start van de opmaak van de, nieuwe en of aangepaste, website passen wij complete website beveiliging toe.
Dit werkt optimaal en  wij praten uit ervaring. Inclusief SSL-Certificaat, groen slotje in de url, Server Hardening en Hot-Link Protection. Top-Wordpress safe plugins voor een totaal sluitend beveiligingsnet.

CMS WordPress

WordPress is het beste Content Management Systeem – CMS – van nu en de komend jaren. Organisaties, ondernemingen en instellingen kunnen hun voordeel hier mee doen. Het opzetten van de site is uniek maatwerk. Onderhoud en optimalisering is vakwerk. A1-Websites zorgt voor een perfect werkend en actuele website.

Van HTML naar WordPress

De huidige HTML-website in een actuele CMS WordPress…het is mogelijk voor elke onderneming. Neem contact op om uw plannen bespreekbaar te maken. Wij nemen de tijd om een goed plan te ontwikkelen en te realiseren. CMS WordPress voor elke organisatie met een TOP-site met identiteit.

Originele Website

Unieke websites voor Hotels, Restaurants, Café’s en verwante bedrijven instellingen en organisaties. Professioneel financieel. Perfecte invulling om de kwaliteiten van de onderneming, product en service aan te bieden op het internet.  Wij van A1-Websites zijn van alle markten thuis.

Webdesign

CMS WordPress en daarbij behorende Professionele toepassingen.
Hedendaags, modern en actueel.
Constant innoverend en geweldige presentatie. Voor de beste presentatie van uw bedrijf, organisatie en instelling. Maatwerk en kwaliteit A1-Websites de juiste keuze.

Tekstdesign

De synergie tussen woord en beeld – beeld en woord zijn belangrijke onderdelen van het grote geheel.
De kleinste details maken de website groot. A1-Websites als maatwerk binnen deze vaste gegevens. In overleg realiseren wij de beste HoReCa websites voor u.
Binnen 7 dagen website realisatie*
*onder bepaalde voorwaarden.

?

Grafischdesign

De huisstijl is bepalend voor het bedrijfsimago. Helder, kort en duidelijk met de gewenste boodschap voor de doelgroep(en). Het grafisch ontwerp is medebepalend voor de totale presentatie en communicatie.
Maatwerk in grafische vormgeving in dienst van de onderneming. Wij ontwerpen professioneel en origineel.